13 Kasım 2014 Perşembe

ÇİKOLATA SOSLU MUZLU PASTA


Malzemeler;

  • 1 adet iki katlı kakaolu pastaban
  • 1 paket çikolatalı puding
  • 1 paket çikolata sosu
  • 2 adet muz
  •  Keki ıslatmak için süt
Yapılışı;
  • Öncelikle kekinizin alt tabanını pasta tabağına yerleştirip bir fırça kullanarak  süt ile ıslatın.
  • Çikolatalı pudingi paketin üzerindeki tariften biraz daha az süt ile hazırlayıp ıslattığınız alt katın üzerine dökün.
  • Muzları dilimleyip puding üzerine yerleştirin.
  • Kekinizin üst tabanını da pudingin üzerine kapatıp süt ile tekrar ıslatın.
  • Çikolata sosunu hazırlayıp komple kekinizin üzerine yayın.
  • Bir gün önceden yaparsanız ertesi güne çok daha lezzetli oluyor.Afiyet olsun…




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder